USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Belediyeler

Yolkonak’a çılgın projelerle geliyor

    Yolkonak’a çılgın projelerle geliyor
04-03-2014 10:32
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yolkonak Belediye Başkan Adayı Süleyman Özgür, 30 Mart yerel seçimini kazandığı takdirde çılgın projeleri hayata geçireceğini söyledi.

1962 yılında Yolkonak Kasabası Merkez Mahallesi’nde doğduğunu belirten Özgür, yaptığı açıklamada, “1984 yılında iş hayatına atıldım. Küçük Sanayi Sitesi kurucu yönetiminde görev aldım. 1993 yılında Niksar Belediyesi Temizlik İşleri Müteahhitliğini yaptım. 1995 yılında Niksar Belediyesi parke, taş, büz, karo tesisi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin büz tesisinin müteahhitliğini yaptım. 4 yıl boyunca beldemizden 30 kişiye imkan sağladım. Halen sanayi sitesinde işadamı olarak çalışmaktayım” dedi.

Beldesine hizmet etmek için halkın büyük desteğiyle aday olduğunu ifade eden Özgür, çalmadık kapı öpmedik el bırakmadıklarını söyledi.

Kendilerine ilginin her geçen arttığını dile getiren Özgür, “kimseyi ötekileştirmeden çalışıyoruz. Diğer partilere oy vermeyi düşünen hemşerilerimizi de saygıyla karşılıyoruz. Bu memlekete hizmet eden belediye başkanlarımızın da ellerine sağlık diyoruz. Ancak bizim beldemiz için hazırladığımız çılgın projelerimiz var. Halkımız diğer belediye başkanlığı görevi yapan arkadaşlarımızı denedi. Bu sefer de bizi denemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

İşsiz gençlerimizin iş problemlerini çözeceğiz”

Çılgın projelerini anlatan Özgür, şöyle konuştu:

“Beldemiz tarım ve hayvancılıkla geçinen bir kasaba. Projelerimiz ve güçlü ekibimizle kasabamıza un fabrikası, parke taş üretim tesisi, tekstil fabrikası, güneş paneli ve rüzgar enerjisi projesi, akaryakıt ve konaklama tesisi, tarımsal kalkınma kooperatifi, hizmet alım şirketi, yemek üretim fabrikası, et ve süt ürünleri işleme tesisi, alabalık üretim tesisi, kültür mantar üretim tesisi ve Sera üretim tesisi projeleriyle işsiz gençlerimizin iş problemlerini çözeceğiz”

Özgür, diğer projelerini de şöyle sıraladı:

“Tarım ve hayvancılık destekleyeceğiz. Tepedibi Mahallemizdeki radyasyon yayan vericiyi kaldıracağız. Halk Ekmek Fırınlar kuracağız. Sebze Hali ve Soğuk Hava Deposu yapacağız. Göçü durduracağız. Beldemize yaşanabilir sosyal tesisler kuracağız. Eski evlerin yenilenmesinde destek sağlayacağız. Yatırım yapan iş adamlarına arsa, yol ve su desteğinde bulunacağız. Sporseverlerimize hal saha ve fitness alanı yapacağız. Sosyal tesisleriyle düğün salonu ihtiyacını karşılayacağız. Girişimci kadınlarımıza atölyeler oluşturacağız. Yasalar çerçevesinde ücretsiz içme suyu imkan sunacağız.
Yasalar çerçevesinde eski su borçlarını sileceğiz. Hastalarımızın hastanelere ulaşımını ücretsiz sağlayacağız. İnşaat yapanlara hafriyatın kaldırılmasını ve temelini ücretsiz yapacağız. Haftada 2 gün çöpleri toplayacağız. Temiz çevre, temiz toplum düsturuyla çalışacağız. Yol, su, kanalizasyon sorunutadan kaldıracağız. Patates cipsi fabrikasını beldemize kazandıracağız. Düğün, nişan, sünnet gibiganizasyonlarda servis temin edeceğiz.  Balık üretim tesisleri kuracağız. Vatandaşın sorunlarını, önerilerini, projelerini dikkate alacağız. Kapımız her zaman herkese açık olacak. Güneş enerjisi ile tarla sulamalar projesiyle mazot masrafınız olmayacak. Su ve Emlak borcu olan vatandaşlarımızın borçlar affedilecek. Bağlantı ve ana yollarımız komple asfalt ile kaplayacağız. Mahallelerimizin tamam üreteceğimiz renkli parkelerle kaplayacağız. Kanalizasyonlarımız Avrupa standartlarında toplayıp arıtacağız. Elektrik ve telefon hatlarını yer altına alarak kirli görüntüyü kaldıracağız. Her türlü resmi evrak ve resmi dairelerdeki işlerinize yardımcı olacağız. Hazine arazisi olan vatandaşlarımızın tapu problemlerini çözeceğiz. Otobüs duraklarımız modern hale getireceğiz. Engelli vatandaşlarımızdan otobüs ücreti almayacağız. Mezarlıklara çeşme, tuvalet, parke ve çevre düzenlemesi yapacağız. Ramazanda ihtiyaçlı ailelere yiyecek-giyecek yardımında bulunacağız. Beldemizde eksiklik olan festivaller ve sünnet ölenleri düzenleyeceğiz. Aziz şehitlerimiz için her yıl düzenli olarak hatim ve mevlit okutacağız. Beldemizin en büyük sorunlarından sivrisinekleri kökten çözeceğiz. Arazilerinizi belediyemiz tarafından koruma altına alacağız. Beldemizde sosyal faaliyetlere önem vereceğiz. Encümen toplantılarını her hafta bir mahallede halkımızla düzenleyeceğiz. Belediyemize AMBULANS hizmetini getireceğiz. Halk otobüsünü halkımıza yeniden kazandıracağız. Özellikle kış aylarında lazım olan GREYDER’i belediyemize alacağız. Tüm mahalle ve sokakların temizliği için süpürge kamyoneti alacağız. Nakliye ileri için kamyon alacağız.”

·         Tepedibi mahallesinde baz istasyonu

Baz istasyonlarını çevreye ve insan sağlığına zararlı olduğuna dikkat çeken Özgür, “Vericiyi kaldırırsa Süleyman Özgür kaldırır sloganıyla çıktığımız bu hizmet hareketinde Tepedibi Mahallemizdeki radyasyon yayan beldemizin kanayan yarası BAZ İSTASYONU’nu kaldırma sözünü de veriyoruz” diye konuştu.

Sportif faaliyetlerde de bulunacaklarını anlatan Özgür, “Yolkonakspor” adı altında kulüp kurarak amatör ligde mücadele eden futbol takımı kuracaklarını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41